Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef sökes på Garnborns

Garnborns Åkeri & Maskin AB · Ronneby · Ansök senast 30 juni (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Garnborns Åkeri & Maskin AB

I maj månad 1964 grundade Göran Garnborn företaget. Maskinparken bestod då av en traktor med vagn. Utvecklingen var god och maskinparken växte och personal kunde anställas. 1974 övergick bolaget till aktiebolag. Idag drivs företaget av sönerna Niklas & Joakim Garnborn. Under andra halvan av 2019 tillträdde Joachim Liljegren som VD för företaget.

Idag består företaget av ca 70 medarbetare med ca 60 enheter i form av lätta som tunga lastbilar, samt de flesta typer av entreprenadmaskiner såsom hjullastare, grävmaskiner, dumprar mm.

Garnborns driver många egna anläggningsprojekt som t ex exploateringsområden för bostäder och industri, väg- och va-projekt, men även uthyrning av maskiner.

Vi kör också specialtransporter över hela Europa.

Den geografiska inriktningen är framför allt Blekinge, där vi har upparbetat ett starkt kundnät. Vi har också ständig strävan efter att anpassa och förnya verksamheten efter dagens höga miljökrav.

Vi har lång erfarenhet och stor teknisk kunskap som säkrar kundens kvalitet och förväntningar.


Arbetsuppgifter

Som Platschef på Garnborns har du det övergripande ansvaret för olika projekt och du ansvarar för att få projekten i hamn enligt angiven tidsplan.

Här får du leda och genomföra projektet från början till slut tillsammans med övriga medarbetare. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalité, miljö och ekonomi. Du medverkar även vid planerings- och byggmöten. Rollen som platschef innebär helt enkelt att du har ansvar för det projekt du arbetar på.

Du kommer att ha löpande kontakt och avstämningar med ägarna och med företagets VD.

Tjänsten innebär inget direkt personalansvar.

Vem söker vi?

Vi söker dig med erfarenhet som platschef i entreprenadbranschen, alternativt kan du ha flerårig erfarenhet som arbetsledare men nu vill ta nästa steg i karriären och bli platschef! För att du ska passa in hos oss på Garnborns krävs att du är trygg i din roll, du är driven, flexibel och lösningsorienterad. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vidare är du effektiv och orädd. Du har lätt för att anpassa dig själv och ditt ledarskap till de personer du möter i ditt dagliga arbete. Resor i arbetet förekommer i huvudsak i Blekinge Län.

Det är meriterande om du har relevant ingenjörs-utbildning inom mark- och anläggning.

Du skall kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Du kommer använda dig av Office-paketet i ditt dagliga jobb.

Kvalifikationer

B-körkort

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta

Joachim Liljegren på 070-347 37 20 eller jochim@garnborns.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Garnborns Åkeri & Maskin AB

Placering

Ronneby

Kontaktperson

Garnborns Åkeri och Maskin AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons