Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plåtbearbetare

Recotech · Arboga · Ansök senast 13 maj (14 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Nu har du chansen att få jobba med spännande projekt till kunder i flera olika branscher. Recotech AB söker dig som vill jobba med plåtbearbetning inom vår prototyptillverkning i Arboga.

Du kommer arbeta i produktion med plåtbearbetning, mestadels i små serier. Arbetet är omväxlande och sker tidvis i ett högt tempo och ställer höga krav på flexibilitet. Även övrigt verkstadsarbete kan förekomma såsom svarvning, fräsning, svetsning och montage. Arbetet utförs på dagtid och innehåller normalt krav på kunskap inom ritningsläsning, manuell plåtbockning och böjning, stansning och valsning. Ritningsläsning och materialkännedom samt att säkerställ att mått och toleranser uppfylls.

Meriterande:

· Erfarenhet av Monitor affärssystem

· truckkort, traverserfarenhet och

· Erfarenhet av svarvning, fräsning, svetsning.

Vem är du?

Du har erfarenhet av plåtbearbetning och tycker det är kul att själv få ansvara över arbete. Du är allmänt händig och har god vana av de flesta verkstadsmaskiner. Du arbetar strukturerat och lämnar inget åt slumpen. Noggrannhet, högt engagemang och ett genuint intresse för arbetet är egenskaper vi värdesätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som lojal, utvecklingsbar, samarbetsvillig och positiv. Du trivs med att arbeta lösningsorienterat och har sinne för detaljer. På Recotech har vi ett nära samarbete mellan företagets olika avdelningar vilket skapar en bra teamkänsla i företaget.

Om Recotech

Recotech producerar, bearbetar och reparerar komponenter för extrema miljöer. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Vår personal är specialister inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetoder och diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning, vakuumlödning till kvalificerad svetsning, maskinbehandling och montering av system. Vi finns i Arboga där vi är ca 80 personer anställda. Läs mer via www.recotech.com

Om anställningen:

Heltid. Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Fast månadslön.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan mailar du till anna.jonsson.skold@recotech.com så snart som möjligt, dock senast 13 maj, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Peter Hedsand, affärsområdeschef på telefon 070 575 30 22 eller mail: peter.hedsand@recotech.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Recotech

Placering

Arboga

Kontaktperson

RECOTECH AKTIEBOLAG

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons