Jobbsafari är en del avschibsted logo

Plant Manager

Ospecificerat · · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Plant Manager

Uppdrag

Vi söker för kunds räkning en Plant Manager. I detta spännande uppdrag får du en möjlighet att leda en organisation med ca 500 medarbetare. Som Plant Manager leder du arbetet med att utveckla och rusta organisationen för framtiden. Uppdraget är att motivera och coacha din organisation att öka effektiviteten och produktiviteten genom ledtider, produktionskostnader och lagernivåer. Du blir också drivande i arbetet med att implementera företagets nya produktionssystem samt möjliggöra för tillväxt. Du ansvarar också för en säker, hållbar och lönsam organisation vad gäller både medarbetare, produkter och kundfokus.

Som Plant Manager är du en nyckelperson i koncernens matrisorganisation i att bygga och utveckla relationer på lokal nivå samt i nätverk med andra Plant Managers och andra intressenter i koncernen. Du rapporterar till koncernens COO. Placering är i Jönköpings län.

Profil

Du är en senior ledare med tidigare erfarenhet av att leda en medelstor tillverkande industri med tillhörande budget- och resultatansvar. Du har en civilingenjörsexamen eller liknande samt en stark praktisk kunskap inom Lean. Då det är en global koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är en målinriktad förändringsagent med passion för ständiga förbättringar. Starka ledaregenskaper tillsammans med utmärkt kommunikationsförmåga är egenskaper som är viktiga för rollen. Erfarenhet från att ha arbetat i en global matrisorganisation är meriterande. Du har också förmågan att hålla ett helhetsgrepp över produktion och ekonomiskt resultat tillsammans med ett praktiskt ledarskap där du är villig att spendera större delen av din tid i verksamheten tillsammans med ditt team. Ditt team kommer att uppskatta dig för en proaktiv "kan-göra-attityd" och förmågan att få teamet att driva initiativ och ta beslut.

Kontaktuppgifter och ansökan

För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ospecificerat

Kontaktperson

Finnveden Executive AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons