Jobbsafari är en del avschibsted logo

Planerare till kund i Finspång

Randstad · Finspång · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren och engagerad Planerare med bakgrund inom logistik som vill ta ansvar för resursplanering i globala gasturbinprojekt?

Nu söker vi dig som vill arbeta som planerare åt vår kund, belägna i Finspång. Som en nyckelperson i teamet kommer du att samarbeta med kollegor både lokalt och internationellt för att säkerställa smidiga projektgenomföranden.

Vi söker dig som är en kommunikativ lagspelare och trivs i en miljö där samarbete och öppenhet är nyckeln till framgång. Du är nyfiken och driven med en förmåga att snabbt anpassa dig till nya arbetsmetoder och system. Att hantera flera projekt samtidigt är något som du gör med lätthet, och din förmåga att hålla fokus och struktur även när det är högt tempo är en av dina styrkor. Med din naturliga förmåga att kommunicera effektivt och hantera människor på ett respektfullt sätt, bygger du starka relationer både internt och externt.

Du blir anställd som konsult hos oss på Randstad men utför ditt arbete på plats hos kund. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

Ansvarsområden

  • Helhetsansvar för resursplanering i gasturbinprojekt världen över.
  • Kommunikation och samordning mellan olika avdelningar, från försäljning till fältservice.
  • Hantering av komplexa planeringssituationer och koordinering av flera projekt samtidigt.

Kvalifikationer

För denna tjänst har du som sökande följande:

  • Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
  • Har några års arbetslivserfarenhet av liknande uppdrag eller relevant utbildning inom logistik.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Finspång

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons