Jobbsafari är en del avschibsted logo

Planerare kort tid / lång tid

Boliden Aitik, · Gällivare · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker nu en kort- och långtidsplanerare till Hesselberg maskin AB.

Vi letar efter dig som gillar att ta stort ansvar, är nyfiken och självständig i ditt arbete.

I rollen som kort- och långtidsplanerare hos Hesselberg maskin kommer du att planera kommande arbeten och ha kontinuerlig kontakt med våra kunder och leverantörer.

Du skall säkerställa att vi håller den kvalitet som krävs och att tidplan håller. Även informera verkstadschef och kunder om kommande arbeten.

Kvalifikationer

Du gillar människor och har förmågan att skapa goda relationer. Du skall drivas av att se nyttan av att en god planering är A och O i ditt arbete.

Viktigt är också att du är strukturerad i ditt arbete och att du är kommunikativ. Erfarenhet av likande arbetsuppgifter är meriterande.

Om företaget

Hesselberg maskin i Sverige är stolt leverantör av Komatsu gruvmaskiner. Vi befinner oss i en expansiv fas och efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar.

Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla verksamheten och företaget vidare i en trivsam miljö. Vår verksamhet i Sverige finns både i Kiruna och Gällivare.

Vi har en bred kompetens med olika tjänster för att supporta våra kunder i regionen och i dag är vi ca 60 medarbetare i Sverige.

Du får möjligheten att arbeta i ett företag som fokuserar på "starkare tillsammans", som är vår vision. Det innebär att det vi gör tillsammans stärker oss och ger oss konkurrensfördelar och bra teamwork.

Om du känner att detta sätter igång din hunger att hjälpa till att utveckla Hesselberg Maskin ytterligare, då bör du definitivt läsa vidare!

Rekryteringen kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boliden Aitik,

Placering

Gällivare

Kontaktperson

Hesselberg Maskin AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons