Jobbsafari är en del avschibsted logo

Planerare Drivsystemservice

ABB Sundsvall · Sundsvall · Ansök senast 24 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.

Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.

Är du en strategiskt lagd person med en passion för att koordinera och optimera? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker just nu en Planerare till oss inom Drivsystemservice som kommer att vara navet bakom vårt team av 6 erfarna, skickliga och positiva serviceingenjörer.

Vi på ABB växer och satsar i Norrland, och vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt team!

Dina ansvarsområden

  • Du kommer att inneha en spännande position i vår verksamhet där du hanterar våra resurser både taktisk och operativt.
  • Målet är att vi ska kunna leverera våra servicetjänster till våra kunder på bästa möjliga sätt.
  • Ditt arbete kommer att omfatta resursplanering för 6 serviceingenjörer, från Umeå i norr till Söderhamn i söder. Du ansvarar för att vi har rätt person på rätt plats inom avtalad tidsram.
  • Din roll ger dig ett stort inflytande över verksamhetens resultat och påverkar hur våra kunder ser på hur vi uppfyller våra åtaganden.
  • Du kommer arbeta med kontinuerlig verksamhetsutveckling, uppföljning och framtagande av förbättringsförslag.
  • Du kommer att ha ett nära samarbete med våra serviceingenjörer där vi lägger stort fokus på vår positiva kultur.
  • Du blir ansvarig för våra kundorder, inklusive planering, inköp, leverans, avslut och uppföljning.

Din bakgrund

  • Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av resursplanering.
  • Kunskap och erfarenhet av affärssystem, såsom SAP, är önskvärt.
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom en servicedriven organisation.
  • Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.
  • Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och tycker det är motiverande att analysera data för uppföljning och framtagande av effektiva förbättringsförslag.
  • Som person är du kommunikativ, noggrann och flexibel, och du har en talang för att organisera och planera.
  • Du ser alltid nya möjligheter och lösningar och har inga problem att anpassa dig efter verksamhetens förändrade behov.
  • Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Mer om oss

ABB Motion levererar ett komplett sortiment av motorer, generatorer och drivsystem för alla branscher och applikationer. Vi tillhandahåller högsta kvalitet och service till våra kunder över hela världen med fokus på att hjälpa till att använda energi på ett effektivt och hållbart sätt.

Rekryterande chef Joel Strömberg, +46 724 61 21 98, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Håkan Sjöberg, +46 703 96 00 02; Unionen: Hannah Norén, +46 706 34 03 46. Övriga frågor ställs till Talent Partner Linda Lundstedt, +46 722 05 65 54. Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Notera att anställningsprocessen på ABB Sverige inkluderar en referenskontroll, ett drogtest och vid vissa rekryteringar även en utökad bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan senast 2024-05-24.

Vi ser fram emot din ansökan och uppskattar om ansökan är i PDF format. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABB Sundsvall

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

ABB AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons