Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter till sportintresserad kille

Personliga assistenter till sportintresserad kille

Furuboda Assistans AB · Sölvesborg · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Jag är en snart 20-årig kille som söker engagerade och ansvarsfulla assistenter som med fördel delar mitt stora intresse för sport. Efter sommaren börjar jag på Valjevikens folkhögskola för studier med idrottsinriktning och behöver där hjälp av ett nytt team av assistenter dygnet runt. Jag behöver hjälp med förflyttningar, personlig omsorg, matning och sondmatning samt hjälp att kommunicera. I skolan kommer jag även behöva praktisk hjälp för att utföra uppgifterna. Jag kommunicerar verbalt och med Bliss. Klarar själv att köra min permobil men behöver hjälp att köra min vanliga rullstol. På fritiden behöver jag hjälp för att göra olika aktiviteter, träna och gå på t.ex. matcher i hockey, fotboll och handboll eller vara med kompisar.

Du som söker är lugn och trygg som person, du har humor och är social, gillar med fördel sport av olika slag precis som jag. Du har förmåga att läsa av när jag behöver hjälp och när du behöver backa för att ge mig utrymme. Du har körkort för att kunna köra vår anpassade bil när jag är hemma i Hässleholm. Jag tar för givet att du är rökfri.

Söker assistenter för arbete enligt schema dygnet runt när jag är på Valjevikens folkhögskola från hösten 2024 samt i Hässleholm när jag är hemma på helger och lov. Söker också assistenter som kan jobba vid behov och på timmar enligt överenskommelse.

För mig är det mer intressant att veta varför du tror att det skulle passa dig bra att arbeta hos mig snarare än dina meriter av tidigare arbeten om de inte är relevanta för denna tjänst.

Ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Furuboda Assistans AB

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Furuboda Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons