Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assistenter till en aktiv 20 åring i Nacka sökes.

Assistenter till en aktiv 20 åring i Nacka sökes.

Assistansporten AB Stockholm · · Ansök senast 31 maj (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens PASS Nacka i din ansökan

Assistansporten AB är ett företag som arbetar med personlig assistans, hemtjänst, ledsagning och avlösning. Vi värnar om kontinuitet och inflytande från kunden över sina insatser.

Nu söker vi kvinnliga assistenter till en tjej i Nacka/Älta.

-


Jag är en ung tjej på 20 år som snart ska flytta hemifrån till min lägenhet i Finnboda, Nacka.

Jag har en cp-skada och behöver hjälp med fysiska saker som personlig hygien, toalettbesök förflyttningar, på avklädning, hjälp vid mat och hjälp vid aktiviteter. Det är även viktigt att kunna hjälpa mig att utföra hushållssysslor så som tvätta, laga mat och städa.

Jag söker dig som är kvinna eller icke binär och är mellan 20 till 40 år gammal. Jag är en spontan och nyfiken person och av det skälet är det viktigt att du kan vara flexibel när det gäller dina arbetstider. Jag är ofta ute på stan och gör olika aktiviteter, vilket innebär att du behöver kunna förflytta mig utan hjälpmedel. Jag driver mina egna projekt, exempelivis jobbar som frilansande fotograf och krönikör. Ibland behöver jag hjälp med att anteckna snabbt och då är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Jag söker dig som är lättlärd och kan förstå instruktioner, tex. när det gäller att hantera min kamerautrustning.

I vissa perioder är mitt liv aktivt och intensivt men i andra perioder kan jag må dåligt och behöva ta det lugnt. Av den anledningen är det viktigt att du är lyhörd, empatisk, lösningsfokuserad och trygg i dig själv.

Det är meriterande om du är fysiskt stark, spontan och har mycket energi. Det är även viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller hundrädd. Jag reser gärna och relativt ofta så det är viktigt att du kan följa med på kortare eller längre resor är det viktigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att hantera kamerautrustning eller att jobba i Adobe Photoshop eller Illustrator då jag även illustrerar och redigerar foton med hjälp av min personliga assistent. Det är även meriterande om du läst/läser på universitet eller högskola.


Registerutdrag

Vi på Assistansporten AB värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att kontrollera registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.


Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att meila till

emine.tokat@assistansporten.se eller

ringa 072 314 14 16

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistansporten AB Stockholm

Kontaktperson

Assistansporten AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens PASS Nacka i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons