Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter till Edsbyn

PASS-Team AB · Ovanåker · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu kollegor till två av våra team i Edsbyn. För rätt person kan det finnas möjlighet att kombinera de båda uppdragen, men det kan också handla om ett av uppdragen.

De två uppdragen är liknandepå så sätt att det i båda fallen handlar om kvinnor i 30-årsåldern. Den ena bor i egen lägenhet inne i Edsbyn medan den andra bor lite utanför centrala Edsbyn och har hushållsgemenskap med sina anhöriga.

Som personlig assistent i dessa uppdrag förväntar vi oss att du är en positiv person, du har sunt förnuft, är noggrann och omhändertagande. Du kan fatta egna beslut i vardagen. Du är följsam och lyhörd i samarbetet med assistansanvändaren.

Det är meriterande att ha jobbat i liknakde verksahet tidigare, Erfarenhet av att arbeta med persioner i autismspektrum är meriterande. Körkort B ett krav.

Uppdragen innefattar möjlighet till fast rad på cirka 50%, möjlighet till inhopp som timvikarie och att arbeta upp till heltid under sommarperioden. Vid anställning inleder vi med en introduktion där du framför allt går bredvid en kollega och lär dig uppdraget. Möjlighet att sysselsättningsgraden kan öka i framtiden om det stämmer för båda parter.

Vi rekryterar fortlöpande, så sök gärna i så god tid som möjligt för att öka chansen till anställning.

Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enlig kollektivavtal. Friskvårdsbidrag på 2100 kr per år

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PASS-Team AB

Placering

Ovanåker

Kontaktperson

Pass Team AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons