Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter sökes till kvinna

Kura Omsorg · Finspång · Ansök senast 4 okt. (157 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

OM TJÄNSTENVi på Kura Omsorgsöker dig som vill arbeta sompersonlig assistent hosvår kund i Finspång. Tjänstgöringsgraderna för de olika tjänsterna är inte bestämda än då schemat utformas för tillfället. Du kommer därmedatt arbeta som timvikarie. Du kommerattönska arbetspassochlägga dig tillgänglig i schemat.Samtliga assistenter kommer att arbeta som timvikarie fram tills vi har hela arbetsgruppen på plats. Det finns möjlighet att önska vilken tjänstgöringsgrad du kommer att arbeta framöver då schemat inte är färdigställt.Arbetstiderna kommer troligen att vara kl. 07.30-14.00, 13.00-21.35 och 21.30-8.00 (väntetid 23-06) på både vardagar och helger.Tillträde sker omgående enligt överenskommelseeller den1 december.

OM KUNDENKunden ären kvinna i 60-års åldern med glimten i ögat och nära till skratt. Hon har primärprogressivMS (multipel skleros) och söker dig som vill hjälpa henne i sin vardag så att hon kan leva ett så aktivt och socialt liv som möjligt.Arbetsuppgifternainnebär att hjälpa kunden med vardagliga moment såsom personlig hygien, hjälp vid måltider och förflyttning samt följa med på olika aktiviteter.

ÄR DU DEN VI SÖKER?Vår kundsöker dig som är driven, lyhörd och positiv. Vidare är du eninitiativ- ochomhändertagandeperson somsätter kunden i första rummet.Arbetet som personlig assistent ställer höga krav på att du har en förmåga att vara handlingskraftig och fatta väl grundade beslut i olika situationer.Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetemen det viktigaste för oss är att du och vår kund trivs i varandras sällskap.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORGSom anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖDOm du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGENDin ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kura Omsorg

Placering

Finspång

Kontaktperson

Kura Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons