Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter sökes till en pojke på 9 år.

Personliga assistenter sökes till en pojke på 9 år.

Frösunda Personlig assistans · Karlskoga · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent

Vi söker nu personligaassistenter som vill arbeta hos vår kund i Karlskoga på schemarad och som vikarie vid sjukdom eller annan ledighet.

Kunden är en pojke på 9 årsom har autism. Han tycker mycket omatt leka ochvara utomhus i alla väder. han tycker om att bada, åka till lek land samt ta det lugnt och mysa.Han behöver stöd hjälp med personlig omvårdnad och att man finns nära honom hela tiden och ger honom det stöd han behöver.

Du som söker tror vi är trygg i dig själv, lugn, lekfull, aktiv,inkännande, initiativ tagande och kan ligga steget före och läsa av eventuella risker. Vi tror att du är självgående och drivande vilket gör att du kan hjälpa kunden framåt med en positiv inställning till dagens aktiviteter.

Vi söker dig som kan arbeta varannanhelgoch som kan arbeta någon dag i veckan på schemarad och arbeta mer på lov och vid behov.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhetoch personliga egenskaper
  • Erfarenhet av vård ellerarbete som personligassistent
  • utbildning autism/lågaffektivt bemötande
  • körkort
  • svenska språket är av vikt.
  • gärna teckenstöd

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
  • Anställningsform: Visstidsanställning / Vikarie anställning.
  • Omfattning: Deltid.
  • Arbetstid: varannan helg 9-15/11-17, veckodag 15-19.30
  • Tillträde: from maj

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Innan anställning kommerbegäran om utdrag från belastningsregistret krävas.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

VerksamhetschefPia Widénpia.widen@frosunda.se

sista ansökningsdag 20240531

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frösunda Personlig assistans

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Frösunda Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons