Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personliga assistenter på 53% samt timanställning sökes till pojke i Lund

Personliga assistenter på 53% samt timanställning sökes till pojke i Lund

Furuboda Assistans AB · Lund · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vill du göra en meningsfull insats och vara en viktig del av en ung pojkes liv? Furuboda assistans söker nu en engagerad och pålitlig personlig assistent till en glad 13-årig pojke som bor utanför Lund, som lever med en hjärnskada och nedsatt muskelstyrka. Har har även epilepsi. Pojken är en go och glad kille som är kommunicerar med ljud och mimik. Han tycker om att vara utomhus, promenader och gunga och cykla på sin anpassade cykel. Han tycker om att lyssna på musik och älskar att åka till badet.

Tjänsten är på 53% och startar den 1:a april, med möjlighet till bredvidgång innan för att säkerställa en mjuk övergång och god introduktion till arbetet. Vi söker även timanställda.

Arbetspassen är förlagda till vardagskvällar mellan kl. 16:00 och 19:30, och du kommer att arbeta varannan helg, med arbetspass från kl. 09:00 till 19:30. Det är viktigt att du är rökfri och tål både katter och hästar, då pojken ofta vistas i stallmiljö och familjen har en katt hemma. Att du har körkort är en fördel men inget krav.

I din roll som personlig assistent kommer du att stötta pojken i hans dagliga rutiner, assistera med personlig omvårdnad, hjälpa till med läxläsning, och delta i fritidsaktiviteter, särskilt de som anpassas efter hans intresse för stallmiljön. Vi söker dig som har en positiv inställning, förmåga att skapa en trygg och stabil relation med pojken, och en förståelse för de utmaningar som kan följa med hans funktionsnedsättning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller kunskap om hjärnskada är ett plus, men ditt engagemang och din inställning är det viktigaste för oss.

Vi erbjuder en meningsfull och varierande tjänst där du verkligen kan göra skillnad. Är du den vi söker? 

Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev där du berättar varför du hade passat för tjänsten. 

För mer information, vänligen kontakta enhetschef Annie Egede Uppström på 044-781 47 48.
Ta chansen att göra en verklig skillnad i någons liv och bidra till en mer inkluderande vardag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Furuboda Assistans AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Furuboda Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons