Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent

Södertälje · Södertälje · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 10098 Södertälje i din ansökan

Jag är en man som fyller 70 i år. Jag har Parkinsons sjukdom och Demens. Jag behöver 1 till 2 personliga assistenter som kan jobba i sommar och om intresse fins vara vikarie under hösten också. I schemat finns dagtid som är kl. 7-15 och vaken natt som är 20.00-07.00 Det förväntas också att du hoppar in på extra tider när det behövs. Det är en liten tjänst men väldigt viktig för mig.

Vi använder taklift, komfort rullstol och elrullstol och det är full omvårdnad.

Du kommer att vara med mig i hemmet för det mesta. Du hjälper mig med det allt i min vardag. Du måste ha mycket[1] goda kunskaper i Svenska språket, både i tal och skrift.

Du som söker måste vara utbildad undersköterska och ha erfarenhet av att vårda Dementa och kunskap om Parkinsons sjukdom är meriterande. Jag vill att du är rökfri.

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail

[1]

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertälje

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Novasis Mitt AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 10098 Södertälje i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons