Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent

Vi Omsorg i Sverige AB · Borlänge · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Nu söker jag en ny härlig assistent. Enbart kvinnliga sökanden accepteras. Arbetstiden är tisdagar och torsdagar kl 14.15-20.45. Jag har assistans dygnet runt, och även en del dubbelassistans. Toppen om du också kan hoppa in och jobba extra vid tex sjukdom och semester.

Jag är en glad kvinna på drygt 50 år. Jag tycker om att sjunga, träffa människor då jag är mycket social. Jag bor i en lägenhet centralt i Borlänge på bottenplan med en fin uteplats.Jag sitter i permobil vilket gör att jag i min vardag är beroende av pålitlig och engagerad personal runt mig som kan hjälpa mig att leva det liv jag vill då jag behöver assistans kring allt i vardagen.

Dina kollegor kommer att hjälpa dig och lära dig bli trygg och bekväm med att hantera mig och mina hjälpmedel.

Vem är du?Du som assistent är glad och trevlig samt har nära till skratt med glimten i ögat och att du pratar bra svenska. Du kommer bli kollega till ett glatt och bra gäng. De som jobbar här ska vara flexibla och ställa upp för varandra för att vi alla ska trivas tillsammans.För mig är dina personliga egenskaper viktigast och att du är lugn, har ett stort tålamod och är trygg i dig själv.

Vi Omsorg är ett assistansbolag med hjärtat i Dalarna. Vi finns till för att skapa kvalitativ assistans för våra kunder och strävar efter ständig förbättring för att hålla oss aktuella. Hos oss har kunden ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent och hur assistansen ska utföras. Samtidigt som vi erbjuder våra kunder individspecifik assistans riktar vi stort fokus på våra medarbetare och värnar om deras arbetsmiljö.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En utvecklande och lärorik arbetsmiljö

  • Kollektivavtal

  • Förmånskort

  • Aktiviteter för både kunder och assistenterFår du en bra känsla och vill ingå i vårt team?Ansök idag, vi ser fram emot att få veta mer om dig! Eftersom vi är ivriga att hitta rätt person till vårt team kommer urval sker löpande.

För anställning hos oss på Vi Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vi Omsorg i Sverige AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Vi Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons