Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent

A-Assistans Enköping · Enköping · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Enköping i din ansökan

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES

A-assistans i Enköping söker nu ett vikariat över våren och sommaren som personlig assistent till en kund, man 62 år, boende i centrala Enköping. Assistansen utförs i kundens egna bostad, fritid och dagliga verksamhet. Vi arbetar i en liten grupp med tät kommunikation. Du arbetar i 24 timmars pass med jour under natten.

Vi ser att du är empatisk, känner stort ansvar och har god självkänsla. Du skall vara stabil och trygg i din roll som assistent då du tolkar kunden i hans vardag. Meriter inom vårdyrken efterfrågas samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Skicka din ansökan till Hjarnekeneva@outlook.com Har du frågor om tjänsten, kontakta Eva Friberg 072-3035460

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har ca 600 personliga assistenter anställda. Kontor har vi i Hudiksvall, Karlstad, Göteborg, Östersund och Umeå. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000 kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-Assistans Enköping

Placering

Enköping

Kontaktperson

A-Assistans Leimir AB

Vid ansökan:Ange referens Enköping i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons