Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig Assistent

Pafa Assistans AB · Norrköping · Ansök senast 1 juni (35 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Sommarvikariat Juli-Augusti.

Som personlig assistent assisterar du en person med funktionsnedsättningar att göra det hon eller han skulle gjort utan sin funktionsnedsättning. Man blir delaktig i dennes liv och eftersom brukaren kan befinna sig på många olika platser, till exempel hemmet, daglig verksamhet,fotbollsmatcher eller konserter ställer detta krav på flexibilitet hos den anställde. Arbetet kan därmed erbjuda en stor variation. Personlig assistans präglas av tilltro till den enskildes förmåga och ska så långt det är möjligt ske i dialog och med respekt för brukarens integritet och självbestämmanderätt.

Vi utgår från att den enskilde vill leva så självständigt som möjligt, med goda sociala relationer och i ett tryggt boende.

Nu söker vi sommarvikarie som personlig assistent till en 50-årig man i Norrköping under perioden Juli-Augusti.


Brukaren är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta som uppkommer i hans vardag. I ditt arbete kommer du att bl.a. att hjälpa till med hushållssysslor som att laga mat, städa och tvätta men även personlig hygien. Du följer med på aktiviteter som träning och bad. Det är ett plus om du delar brukarens intresse av musik och sport. Mer information ges vid intervju.

Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med brukaren likaväl som med kollegor och att du har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du är positiv och ser lösningen hellre än problemet och har en vilja att motivera och engagera brukaren till aktiviteter. Empati, tålamod och humor ser vi som viktiga egenskaper. Livserfarenhet värderar vi högt då det hjälper dig att förstå situationer som den enskilde kan befinna sig i. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring dag, kväll,natt och helg.


Ansökan endast via e-post

info@pafa-assistans.se


Innan anställning kommer utdrag ur belastningsregistret krävas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pafa Assistans AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Pafa Assistans AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons