Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent

Hänvisning till Arbetsförmedlingen · Borlänge · Ansök senast 30 apr. (2 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Ansök så här:Vi arbetar fortlöpande med rekryteringen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Tjänsterna är dag/kväll och nattpass, arbetet bedrivs sju dagar i veckan. Ej dygn. Bostaden finns utanför Borlänge, då det inte finns några bussförbindelser krävs att du har körkort och bil för att ta sig till arbetsplatsen. Du kommer att ingå i ett team av personliga assistenter som arbetar med mig, en äldre rökfri man med fysiskt funktionshinder efter en ryggmärgsskada, har ingen funktion i ben och händer, viss funktion i armar. Bil och teknikintresse. Arbetet innefattar bla personlig hygien, träning, vardagliga sysslor och hjälpa till med att leva ett aktivt liv. Eftersom arbetet kommer att ske i familj, så det är viktigt att vara lyhörd. Det finns katt i hushållet. Arbetet innebär att vara där jag är samt att eventuellt kunna åka iväg i på kortare/längre resor. Vi söker dig som har - Tekniskt kunnig/intresserad - En professionell och kapabel attityd - Lätt för att samarbeta - Humor - Hög ansvarskänsla och en positiv livsinställning - B-körkort - Någon form av utbildning, teoretisk eller praktisk efter grundskolan. - Ett plus är om du tränar regelbundet och har ett språk till, tex spanska, tyska osv. Antal timmar per vecka är varierande, möjlighet att styra schema till viss del. Tjänsten är med inskolning och start snarast. Egen arbetsgivare. Vi arbetar fortlöpande med rekryteringen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Endast e-mail svar med ditt CV, referenser och ett kort brev som beskriver dig själv och dina intressen. OBS!!! Ansökan på andra sätt kommer inte att behandlas. Har du frågor vänligen sänd de till samma email med telnr så ringer vi upp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hänvisning till Arbetsförmedlingen

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Hänvisning till Arbetsförmedlingen

Ansök via mejl

Ansök så här:Vi arbetar fortlöpande med rekryteringen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons