Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till ung tjej i Kalmar

Frösunda Personlig assistans · Kalmar · Ansök senast 26 sep. (150 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vill du göra skillnad i en annans människas liv? Vill du ha ett viktigt, roligt och varierande arbete? Då kommer du att trivas i rollen som Personlig assistent hos mig!

Jag är en 19-årig tjej med intellektuell funktionsnedsättning, CP-skada och autism som behöver hjälp med det mesta i vardagen. Det kan t ex vara matning, personlig hygien och förflyttning. Just nu går jag på gymnasiesärskolan i Kalmar men i juni tar jag studenten och därefter börjar jag på daglig verksamhet. Jag tycker om att pyssla och baka hemma, bada, ta promenader och göra utflykter på stan. Jag tränar regelbundet i bassäng och därför är det bra om du är trygg och trivs i vatten.

Som assistent hos mig ingår du i en arbetsgrupp med 16 andra härliga och kunniga assistenter. Vi jobbar alltid i team om två vilket skapar en trygghet och gemenskap. Du erbjuds löpande handledning och kompetensutveckling som gör att du stärks och utvecklas i din roll. Du bjuds också in till regelbundna arbetsplatsträffar och gemensamma aktiviteter som stärker sammanhållningen i gruppen. Som anställd hos Frösunda har du tjänstepension och försäkringar enligt avtal. Här får du också förmåner som friskvårdsbidrag.

Om dig:

Jag söker dig som är empatisk med en varm och omhändertagande personlighet. Du är lyhörd och kan se mina behov, även om jag inte kan uttrycka dem med ord. Du har en god samarbetsförmåga, är tydlig och kommunikativ. Är du initiativ och kreativ är det ett stort plus-jag vill gärna att du ser möjligheter snarare än hinder med min funktionsnedsättning.

Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställning-så länge assistansuppdraget varar

Omfattning: ca 50%

Arbetstider: varierat dygnet runt alla dagar i veckan

Tillträde: 2024-05-01

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag:2024-05-09

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Linda Eliasson, Verksamhetschef 010-130 30 06

Katarina Weiman, Verksamhetschef 010-130 31 5

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frösunda Personlig assistans

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Frösunda Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons