Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till ung kvinna i Halmstad, 50%

Personlig assistent till ung kvinna i Halmstad, 50%

Hela Sveriges Assistans AB · Halmstad · Ansök senast 16 maj (16 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Jag söker en engagerad och empatisk personlig assistent för att stödja mig i min vardag. Tjänsten är på 50% med stora möjligheter till extrapass för den som önskar.

Som en ung kvinna i 30-årsåldern med ett lättare psykiskt funktionshinder och svår värk, behöver jag hjälp med alla mina grundläggande behov samt de uppgifter som förekommer i mitt hushåll. Jag är i behov av assistans vid alla aktiviteter och inköp. Arbetet varierar mellan fysiskt aktiva moment och lugnare perioder.

Jag är oftast väldigt glad och har en kärlek för humor och skämt. Mina intressen inkluderar teater, resor, musik och film, och jag trivs särskilt bra utomhus. Ibland kan det bli aktuellt med resor där du eventuellt behöver följa med, ungefär en gång per år.

Vem är du?

Jag söker dig som känner dig lugn, glad och empatisk. På grund av arbetets natur föredrar jag att du är kvinna och mellan 22 och 35 år.

Det är viktigt att du är frisk och utan underliggande skador eller problem som kan påverka ditt arbete. Jag värdesätter noggrannhet och ordning samt goda kunskaper i svenska, då det förekommer journalföring och skriftliga instruktioner, och jag har lätt för att missförstå.

Utöver detta är du:

  • rökfri

Du kommer att få betald introduktion tills du känner dig bekväm med arbetet och det finns alltid en arbetsledare tillgänglig för dig för eventuella frågor eller annat som du behöver prata om.

Arbetstid/varaktighet

Arbetstiden är på 50% och förlagd som förmiddagspass, eftermiddagspass samt kväll/nattpass med viss jourtid, både vardagar och helger.

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Maila ditt CV samt skriv ett brev där du beskriver hurdan du är som person och varför du söker just detta jobbet.

Om oss

Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.

Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hela Sveriges Assistans AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Hela Sveriges Assistans AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons