Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till Tranås

OmsorgsCompagniet · Tranås · Ansök senast 2 okt. (156 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om jobbet

OM OMSORGSCOMPAGNIET

ABOmsorgsCompagnieti Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö,Örebrosamt Trollhättan.

OmsorgsCompagnieti Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, stödboende, serviceboende. Viäri dagsläget ca 1000 medarbetare.

Besök gärna vår hemsidawww.oc.se

Vi söker nu assistenter som vikarier vid sjukdom & under sommaren.

Denna tjänst är perfekt för dig som är student eller har ett annat jobb redan men kan hoppa in på kort varsel.

Vi ser gärna att du är ansvarsfull, positiv, omsorgstagande, kommer i tid, vet vad sekretess innebär och kan jobba efter rutiner.

Vår kund är en kvinna på 30 år som sitter i rullstol. Hon har ryggmärgsbråck sedan födseln och behöver hjälp med enklare saker såsom förflyttning mellan stol och säng, viss matlagning, lättare hjälp vid dusch och toabesök etc. Kunden har även epilepsi och astma - ventilator på natten.

Ingen erfarenhet krävs men är meriterande! Rökfri arbetsplats! Viss psykisk ohälsa finns, därav är det viktigt att du är en stabil person som kan vara lugn i stressiga situationer.

Våra arbetstider är dagspass 07-15, kvällspass 15-22 och nattpass 22-07.

Du kommer hjälpa vår kund i hemmet med div hushållsgöromål men även följa med på olika aktiviteter utanför hemmet.

Du kommer få en ordentlig introduktion på arbetsplatsen och erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav.

Vi tror även att du är:

  • Noggrann
  • Tålmodig
  • Serviceinriktad
  • Initiativtagare

Stor vikt läggs på personlig lämplighet, välkommen att söka!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum, inkom med din ansökan så fort som möjligt!

OmsorgsCompagnietvärnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsr...

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OmsorgsCompagniet

Placering

Tranås

Kontaktperson

AB Omsorgscompagniet i Norden

Dela jobbannonsen

Anmäl annons