Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till Norrfjärden Piteå

Alter Assistans AB · Piteå · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Jag söker nu dig som söker ett sommarjobb samt vikarie vid behov , sjukfrånvaro eller semester finns det också möjlighet till!

Jag är en 30-årig autistisk kille som älskar sommaren med allt roligt den har att erbjuda!

Jag söker nu dig som vill hitta på massa skoj tillsammans med mig.

Hos mig är det viktigt att du som person är strukturerad och ansvarstagande. Jag är en kille som gillar att mysa med dig om vår personkemi stämmer bra och jag känner ett förtroende för dig. Det är en fördel om du har arbetat med autism och lågaffektivt bemötande tidigare men inte ett krav. Jag bor i egen lägenhet.

Jag har en aktivitetstavla som jag följer noggrant då det är väldigt skönt för mig att kunna se i förväg och planera vad vi ska göra imorgon. Jag bor ca 2 mil norr om Piteå och det är tyvärr dåligt med bussförbindelse så du måste kunna ha bil och körkort för att ta dig till mig.

Hos mig jobbar man alla tider på dygnet och det är också en del dubbelbemanning. Jag har lite journatt men inte så mycket ca 3 h.

Jag välkomnar alla åldrar och sökanden till mig då jag tycker det är härligt då vi är en blandad arbetsgrupp. Gillar du hästar så gör det inget heller för jag älskar att rida nämligen!

Rekrytering sker löpande så tveka inte på att höra av dig till mig redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alter Assistans AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Alter Assistans AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons