Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till man på Öland, 70% dagtid.

Personlig assistent till man på Öland, 70% dagtid.

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB · Mörbylånga · Ansök senast 30 maj (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om kunden:

Till det här uppdraget söker vi en personlig assistent till en äldre man, som bor tillsammans med sin fru mellan Borgholm och Färjestaden.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och lyhörd. I arbetet ingår hjälp med kundens alla vardagliga rutiner, såsom personlig hygien, matintag, träning och förflyttningar. Även att utföra hushållssysslor mm förekommer.

Då kunden ej är verbal behöver man vara duktig på att läsa av signaler och kroppsspråk.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Du tycker om att jobba med människor och har en empatisk förmåga. Du har en vilja att jobba för att kunden ska göra framsteg. Du är van vid att arbeta ensam. Det är därför viktigt att kunna ta egna initiativ och ha lite fantasi. Du behöver vara trygg i dig själv, ha ett inre lugn och mycket tålamod för att kunna tolka och läsa in kundens tecken och signaler.

Om anställningen:

Vi söker en assistent som kan arbeta dagtid, kl 7.15-17.25. Tjänsten är ca 70% vardagar samt varannan helg, start omgående.

Hund finns i hemmet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Placering

Mörbylånga

Kontaktperson

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons