Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till man i Uppsala

Vivant · Uppsala · Ansök senast 28 sep. (152 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Vivant assistanserbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.

Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.

Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med kunden.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu personliga assistenter till våran kund i Uppsala.

Du som söker behöver vara stabil, tänka och agera snabbt. Kunden är en man med autism och utvecklingsstörning som nu ska få flytta in i sin bostad i Uppsala. Kunden har en problematik med utåt agerande kan före komma så det vi söker är erfarna personer som har arbetat med låg lågaffektiv bemötande, hanterat utbrott, ordningsam och förstår vikten att hålla och följa rutiner vilket är A och Ö i detta uppdrag.du kommer arbeta dubbelt med din kollega så det är väldigt viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor.

Du kommer utbildas inom området och ha nära samarbete med psykiatrin, HSL och psykologer.Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa kundens utefter deras behov.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 100% dag / vaken natt

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: 22 april 2024

RekryteringsprocessenVivants'sRekryterare kommer att läsa igenom din ansökanoch sedan återkomma ifall du blir aktuell för en intervju.

Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vill du veta mera om oss ellertjänsten så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hälsningar

Vivant Assistans

https://www.vivant.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vivant

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Vivant Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons