Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig Assistent till Kvinna i Solna med Dygnet Runt Assistans

Personlig Assistent till Kvinna i Solna med Dygnet Runt Assistans

ENKV Assistans AB · Solna · Ansök senast 12 juni (46 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Personlig Assistent till Kvinna i Solna med Dygnet Runt Assistans

Om tjänsten: Vi söker en personlig assistent till en kvinna på 67 år som bor i Solna. Hon har assistans dygnet runt, inklusive vaken natt. Vår uppdragsgivare är kvick i huvudet och har en finurlig humor och uppskattar assistenter med liknande egenskaper. Din roll innebär att hjälpa och stötta henne i alla moment i hennes vardag, inklusive hygienbestyr, matlagning, omvårdnad av hemmet, besök hos vården samt att övervaka och hantera syrgasmaskin och ventilator som hon är beroende av dygnet runt.

Dina arbetsuppgifter: Som personlig assistent kommer ditt arbete att innefatta allt från personlig hygien till hjälp med matlagning och lättare hushållssysslor. Du kommer även att vara ett stöd vid olika former av möten med vården. Inga tunga lyft krävs i tjänsten men desto mer vikt läggs vid eget initiativtagande och att du arbetar noggrant och metodiskt. Att kunna erbjuda omvårdnad och sällskap under lugna dagar är en betydande del av arbetsuppgifterna.

Vi söker dig: som är en kvinna med erfarenhet från liknande uppdrag.Du är lugn, tydlig och rak i din kommunikation och har en anpassningsbar och lyhörd attityd. Starkt meriterande är ett husligt intresse, särskilt för matlagning. Det är ett krav att du är rökfri och avstår från att använda parfym eller liknande produkter på arbetsplatsen.

  • Bekväm med att hantera olika medicinska hjälpmedel som syrgas och ventilator.
  • Rökfri och avstår från parfymer/liknande produkter under arbetstid
  • Bekväm med att alltid arbeta med munskydd pga infektionskänslighet
  • Du talar och förstår svenska obehindrat, stort plus om du även kan finska

    Omfattning: Tjänsten avser en timanställning som start med möjlighet till fasta pass framöver. Det kommerframförallt vara aktuellt meddag- och kvällspass men om du även är öppen för att hoppa in vakna nätter vid behov är det ett stort plus.

    Tillträde: Efter överenskommelse. Vi prioriterar kandidater som kan påbörja sin anställning inom kort, men är flexibla med startdatum för rätt person.Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med gällande kollektivavtal.

    Villkor för anställning: Arbetstillstånd i Sverige kommer att kontrolleras. Ett Bank-ID är nödvändigt för att underteckna anställningskontrakt och tidrapportering. En introduktionsutbildning krävs inom en månad från anställningsstart.

    Rekryteringsprocessen: Vi värdesätter snabba processer och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan! I våra rekryteringsprocesser ingår bakgrundskontroller, och ett polisutdrag är obligatoriskt vid anställning hos minderårig.

    Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett positivt och stöttande team som gör skillnad varje dag!

    Varmt välkommen med din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    ENKV Assistans AB

    Placering

    Solna

    Kontaktperson

    Enkv Assistans AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons