Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till kvinna i Mora

Vi Omsorg i Sverige AB · Mora · Ansök senast 25 sep. (149 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Kundbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en äldre kvinna medförvärvad hjärnskada. Kunden tycker om att lyssna på musik och ta promenader.Du som söker denna tjänst bör vara lugn, trygg och gärna lite äldre. Du tycker om attjobba strukturerat och följa rutiner.Meriterande om du har yrkeserfarenhet inomvård- och omsorg, men allra högst värderar vi personkemin mellan dig och vår kund.Arbetstid och omfattning:Dygnspass med väntetid.Ordinarie tjänst på schema med ca 7 dygnspass per månad.Vi söker även dig som vill vara vikarie vid behov.Krav: Körkort B, manuell växellåda Goda kunskaper i det svenska språket Kunden önskar en kvinnlig assistentDin roll i vårt teamSom assistent är din främsta uppgift att skapa trygga och meningsfulla miljöer förvåra kunder. Vilket vi gör genom att alltid sätta kundens behov främst, våra kunderska inte behöva avstå aktiviteter eller förändra rutiner på grund av förändringar iassistansen.Allt vi gör handlar om våra kunder.Tillsammans med dina kollegor, ärdu ansiktet utåt för Vi Omsorg och har en viktig del i att skapa mening och innehåll ien medmänniskas liv.

Vi Omsorg är ett växande assistansbolag med rötter i Dalarna.Vi finns till för attskapa kvalitativ assistans för våra kunder och strävar efter ständig förbättring för atthålla oss aktuella. Hos oss har kunden ett stort inflytande över vem som skaanställas som assistent och hur assistansen ska utföras. Samtidigt som vi erbjudervåra kunder individspecifik assistans riktar vi stort fokus på våra medarbetare ochvärnar om deras arbetsmiljö.Vad kan vi erbjuda dig? En utvecklande och lärorik arbetsmiljö Kollektivavtal Förmånskort Arbetskläder Aktiviteter för både kunder och assistenter

Vill du veta mer om oss? Varmt välkommen att besöka vår hemsida http://www.viomsorg.se

För att kunna få en anställning hos oss behöver du vara 18 år eller äldre. Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning.

Rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts före annonsens slutdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vi Omsorg i Sverige AB

Placering

Mora

Kontaktperson

Vi Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons