Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till kille i Boda

Vi Omsorg i Sverige AB · Rättvik · Ansök senast 14 sep. (140 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker 2 personliga assistenter för ordinarie tjänster, samt vikarier vid behov till en kille i 30-årsåldern i Boda, Rättviks kommun. Kunden har en förvärvad skada som påverkar hans motoriska funktion.Som assistent är du kundens händer och sköter alla vardagliga sysslor samt vissa vårdkontakter. Assistenten finns också till hands vid aktiviteter och sysslor som kunden önskar utföra.

Är det här du?Kunden söker en kvinnlig assistent och ser gärna att du är lättsam och har humor. Du behöver ha körkort B för att kunna jobba här. Utbildning och erfarenhet är inget krav. Det allra viktigaste är den personliga lämpligheten och att personkemin mellan dig och kunden är bra. Eftersom att kommunikationen är viktig så behöver du behärska det svenska språket väl.

Arbetstider och tjänstgöringsgradArbetstiderna är förlagda på dygnspass med väntetid2 st ordinarie tjänster samt vikarier vid behov.

Vilka är vi?Vi Omsorg är ett assistansbolag med hjärtat i Dalarna. Vi finns till för att skapa kvalitativ assistans för våra kunder och strävar efter ständig förbättring för att hålla oss aktuella. Hos oss har kunden ett stort inflytande över vem som ska anställas som assistent och hur assistansen ska utföras. Samtidigt som vi erbjuder våra kunder individspecifik assistans riktar vi stort fokus på våra medarbetare och värnar om deras arbetsmiljö.Vad kan vi erbjuda dig?

  • En utvecklande och lärorik arbetsmiljö

  • Kollektivavtal

  • Förmånskort

  • Aktiviteter för både kunder och assistenter

Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida: http://www.viomsorg.se

För anställning hos oss på Vi Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vi Omsorg i Sverige AB

Placering

Rättvik

Kontaktperson

Vi Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons