Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till go och glad 35-åring

Humana AB · Markaryd · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en go och glad 35-årig man med funktionsnedsättning. Han har en utvecklingsstörning och är rörelsehindrad. Han kan inte gå eller stå själv och sitter därför i rullstol. Kund bor tillsammans med familj i en villa utanför Markaryd. Han är en glad ung man som nu behöver stöd av en person som förgyller hans vardag. Kunden tycker om att lyssna på musik, och han älskar att bada! Han tycker om att vara utomhus och hitta på saker som att fika, gå på marknad och besöka affärer..

Arbetsuppgifter:
Din roll kommer främst att handla om att delta och stödja kunden vid aktiviteter samt allt som kan förekomma i vardagen. Du finns med vid aktiviteter som bad, utflykt och promenader samt andra roliga sociala situationer. Du är även behjälplig vid vardagliga bestyr såsom matsituationer, hygien, social samvaro och strävar efter att få kunden så delaktig som möjlig genom att finnas som stöd. Mannen har även en mobil lift och förflyttningar går väldigt lätt då kund är liten till växten och väger ca 35 kg.

Tjänsten:

Vi söker nu en personlig assistent som varaktigt vill jobba som timvikarie och även gärna även under sommaren. Arbetstiderna är lite blandande men i stort sett såhär:
Vardagar 14.30-22.00 eller 14.30-07.15 och helger 22.00-22.00 eller 16.30-16.30. Tiderna är enbart exempel hur det kan se ut.  Väntetid på natten. 
Du kommer planera arbetstiderna tillsammans med familjen så det är bra om du är något flexibel då tiderna justeras ibland för anpassning i familjens liv. 

Vem söker vi:
Vi söker dig som tycker om att vara aktiv och hitta på saker och har en positiv syn på livet. Andra viktiga egenskaper du ska inneha är att vara initiativtagande, är flexibel samt har en vilja att kunna bidra med en trevlig och stimulerande tillvaro.
Kompetens och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. 
Körkort är ett krav då kunden bor på landet. 
Vi lägger stor vikt vid din personlighet då personkemin mellan dig och kunden är avgörande. 

Urvalet sker löpande. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övrig ersättning enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Vad händer nu?  
Sista ansökningsdag för tjänsten är 31/5 2023. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humana AB

Placering

Markaryd

Kontaktperson

Humana AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons