Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes till sportintresserad man i Oxelösund!

Personlig assistent sökes till sportintresserad man i Oxelösund!

Kura Omsorg · Oxelösund · Ansök senast 31 maj (15 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTENVi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta somtimvikarie vid behov hos vår kund i Oxelösund.Under v. 26-29 kommer du även att ha inplanerade arbetspass med en tjänstgöringsgrad på ca 30%.Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du är tillgänglig omgående.

Arbetstiderna är förlagda enligt följande:

  • Kl. 10:30-14:30 på vardagar
  • Kl. 10:00-13:00 på helger

OM KUNDENKunden är en man i 50-årsåldernmednedsatt rörelseförmåga och nedsatt kognitiv förmåga efter en hjärntumör.Arbetsuppgifterna är bland annatenligt följande:

  • Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
  • Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
  • Strukturera upp dagen och följa med på läkarbesök

Vidare har kunden ett stort sportintresse,i synnerhetfotboll, hockey och dans.

ÄR DU DEN VI SÖKER?Som person bör du vara glad, lyhörd, lugn och ha bra tålamod. Det är viktigt att du kan hjälpa vår kund att strukturera upp dagen med så lite stresspåslag som möjligt. Körkort är ett krav då du kommer att köra kundensbil till bland annatläkarbesök och affären.

Vår kund önskar kvinnliga assistenter och stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.Ett stort plus är om du delar kundens intresse för fotboll, hockey eller dans!

KRAV

  • Körkort

Om du önskar arbeta mer så finns det eventuellt möjlighet att kombinera denna anställning med en tjänst hos någon av våra andra kunder i närområdet.Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

För anställning hos oss på Kura Omsorgbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORGSom anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGENDin ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖDOm du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kura Omsorg

Placering

Oxelösund

Kontaktperson

Kura Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons