Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes till kvinna i vackra Vaxholm

Personlig assistent sökes till kvinna i vackra Vaxholm

Kavon Care AB · Vaxholm · Ansök senast 7 juni (19 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Hej! 

Vi är ett litet arbetslag som behöver förstärkning med en timvikarie, gärna pensionär, som kan hoppa in vid behov. Har du erfarenhet av effekterna med vad en stroke gör och att talträning, samt fysisk träning är ett måste, då kommer du att känna att detta är givande att jobba med. 
Kunden är en kvinna som är rullstolsbunden. Arbetets omfattning är personlig hygien, matlagning, bakning och hushållssysslor. Som person uppskattar vi om du är lyhörd, flexibel och ordningssam. Då kunden har svårigheter med verbal kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Eftersom personkemin är viktig så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om du tidigare har arbetat som personlig assistent så är det en fördel, men inte ett krav. 
Vi ser gärna att du som pensionär söker då det är ett extraarbet i form av timvikarie. Kunden önskar endast kvinnlig personal. 

Kundens intressen är konst, kultur och klassisk musik samt promenader och gå på museum. Att äta en glass och titta på båtarna som lägger till vid hamnen är också ett måste under sommaren som kunden uppskattar mycket. 

Arbetsgivare är Kavon Care AB som är ett litet familjeägt assistansbolag som strävar efter att ge alla möjligheten att leva ett fritt och självständigt liv på sina egna villkor. Vi tillämpar individuell lönesättning och självklart finns kollektivavtal.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kavon Care AB

Placering

Vaxholm

Kontaktperson

Kavon Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons