Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes till glad och aktiv tjej i Landvetter

Personlig assistent sökes till glad och aktiv tjej i Landvetter

Ågrenska · Härryda · Ansök senast 30 juni (62 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se

Vem ska du jobba med?Tjejen som söker assistent är en karismatisk och viljestark 17-åring som kommunicerar genom att peka och visa. Hon älskar bad och bus och är mycket social. Hon bor fördelat mellan sin mamma och pappa och för denna tjänst betyder det att du jobbar varannan vecka mellan dom två hemmen. Hon har en kognitiv funktionsnedsättning, vilket medför att hon kräver konstant tillsyn och någon som hjälper henne med de grundläggande behoven och stöttning i kommunikationen med omgivningen. Hon går själv och din arbetsplats kommer främst att vara i hemmet. Tillsammans har ni möjlighet att vara ute mycket, bada och hitta på andra äventyr.

Omfattning av tjänst Dina arbetstider är primärt förlagda på eftermiddagar 16:45-21:00 och på helger 11:00-17:00 eller 10:00-18:00. Tiderna kan ändras efter behov. En perfekt tjänst att kombinera med studier. Bredvidgång och introduktion ingår givetvis när du anställs.

Vem är du som söker?Vi söker en glad och aktiv personlig assistent som gillar bus och fysiska aktiviteter. Vi tänker oss att du är finurlig och kreativ och har ett lugn och tålamod eftersom tjejen behöver stöttning i sin kommunikation. Du behöver vara ansvarstagande och initiativtagande. Det är också meriterande med erfarenhet av att arbeta i en familj och som personlig assistent till barn/ungdomar med funktionsvariationer. Personlig lämplighet och rätt personkemi är viktigt för båda parter!

Vi välkomnar både yngre och äldre att söka denna tjänst men för att säkerställa respekten för tjejens behov av självbestämmande och kroppslig integritet sökes enbart kvinnor. I ett av hemmen bor också en katt så du kan därför inte vara allergisk. Du ska också vara rökfri.

Eftersom familjerna bor lite utanför centrala Landvetter är det också bra om du ha körkort och tillgång till egen bil för denna tjänst!

Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ågrenska

Placering

Härryda

Kontaktperson

Ågrenska AB (svb)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons