Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes runt Jönköpingsområdet

Nordström Assistans · Jönköping · Ansök senast 3 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en person som vill tillgodose en annan människas liv med särskilda insatser? Då kan du vara precis den som vi på Nordström Assistans söker!

Vi söker ständigt efter nya personliga assistenter. Vi har tjänster med både olika stora tjänstgöringsgrader och arbetstider bland annat dag, kvällar, nätter, dygn och helger.

  • Personlig Assistent - Alla våra kunder är unika och har olika behov som behövs tillgodoses med särskilda insatser. Arbetsuppgifter kan därav variera men kan till exempel vara att hjälpa till med dagliga rutiner, personlig hygien, av-och påklädning samt måltider.

Om dig -

Vi ser gärna att du är en person som drivs av att arbeta med andra människor och som är empatisk, flexibel, lyhörd, ansvarstagande, samarbetsvillig och en bra lagspelare.

Låter detta intressant för dig?Varmt välkommen med din ansökan för en chans till en intervju!

RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - BelastningsregistretFör dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordström Assistans

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Nordström Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons