Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent nattjänst Karlskoga

Linnea Assistans AB · Karlskoga · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Nattjänst Karlskoga i din ansökan

Vi söker en personlig assistent som långsiktigt kan arbeta natt med en charmig ung kille i 20 års åldern som kommunicerar med teckenspråk.

Som person är du trygg, disciplinerad, lyhörd med stort tålamod. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta med människor samt att du kan eller är villig att lära dig teckenspråk. Respekt för brukarens integritet och självbestämmande är ditt sätt att arbeta. Du får gärna inneha erfarenhet av liknande arbete inklusive epilepsi, det är dock dina personliga egenskaper som väger tyngst.

Det finns en katt i hemmet, därför kan du inte vara kattallergisk om du söker denna tjänst.

Rullande schema kl. 21:30 - 07.30 vaken natt. Du måste trivas med att arbeta vaken natt och vi ser gärna att du är flexibel. För att ta dig till arbetsplatsen krävs körkort och tillgång till bil

Tillträde omgående. Ring oss så berättar vi mer.

Linnea Assistans är ett väletablerat assistansföretag med stort fokus på kvalitet. Vi anser att bra lön, goda arbetsvillkor, friskvård är en förutsättning för att motivera kompetent personal. Som anställd på Linnea Assistans erbjuds du även löpande utbildningar och stöd av oss som arbetsgivare, allt för att för att upprätthålla en bra arbetsmiljö och säkra kvaliteten i den personliga assistansen. Våra uppdragsgivare finns i Stockholm, Södermanland, Kalmar län, Värmland och Västra Götaland. Vi har kollektivavtal med kommunalarbetsförbundet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Linnea Assistans AB

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Linnea Assistans AB

Vid ansökan:Ange referens Nattjänst Karlskoga i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons