Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent kvällstid i Hässelby

Vår Omtanke · Stockholm · Ansök senast 31 maj (31 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi på Vår Omtanke söker nu en personlig assistent till en av våra uppdragsgivare i Hässelby. Vår uppdragsgivare är en kvinna i 25-års åldern med en neurologisk sjukdom och är i behov av hjälp och stöd med allt i sin vardag.

Nu söker vi Dig som vill arbeta kvällstid, samt stötta upp vid ordinarie assistenters frånvaro.

Du som söker är lyhörd och har hjärtat på rätta stället. Du kommer att spela en stor roll för att vår uppdragsgivare ska få en så bra tillvaro som möjligt. Som person ser vi att du är lugn, noggrann, ansvarsfull och punktlig. Det är av största vikt att du är flexibel och anpassar dagen efter uppdragsgivarens mående. För dig som letar efter en stillsam arbetsplats är detta perfekt för dig!

Det är meriterande om du har erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare, men personlig lämplighet är det avgörande.

Arbetspassen är förlagda till kvällstid vardagar 16,45 - 21,30, men ibland även något pass dagtid.

Du arbetar med munskydd.

Det är ett krav att du är rök- och parfymfri. Då kunden är känslig mot all doft måste hennes assistenter avstå all typ av tillsatt parfym i exempelvis bodylotion, handkräm, tvättmedel, mjukmedel osv. Du behöver även behärska svenska språket flytande i både tal och skrift.

Körkort och tillgång till egen bil är ett plus men inget krav.

Ytterligare information

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vår Omtanke

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vår Omtanke Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons