Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent - Heltid

Novasis Mitt AB · · Ansök senast 30 apr. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 10227 i din ansökan

Jag är en kille på 27 år som behöver en ny assistent till mitt team. Jag har jouberts syndrom vilket innebär att jag behöver hjälp med allt i min vardag. Jag bor på landsbygden strax utanför Vingåker så körkort kan vara bra om du har.

Du som söker jobbet behöver vara en stresstålig person som är lugn och kan handskas med diverse situationer på ett bra sätt. Du sätter alltid individen och uppdraget i första hand. Du ska ha ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs då dokumentation är en obligatorisk del av arbetet.

Du kommer hjälpa med allt i vardagen och finnas till för att underlätta och assistera. Du kommer lära dig rutiner under inskolning och sedan kunna arbeta självständigt. Det som är behovet hos mig nu är en schemalagd rad och arbetet är förlagt på vardagar

Kundens krav och önskemål

  • Vi ser helst kvinnliga sökande 30 år och äldre
  • Vara vaccinerad mot covid 19
  • Rökfri
  • Vara okej med ensamarbete

Ansökan läses av oss på Novasis samt kunden och dennes anhöriga så det är av vikt att skicka med cv och personligt brev vid din ansökan för att ha chans att gå vidare i rekryteringen. Rekrytering sker löpande.

Vanlig förekommande arbetsuppgifter när du arbetar som personlig assistent är bland annat att tillgodose kundens grundläggande behov som hygien, förflyttningar och hushållsarbete med mera.

Stundtals kan det vara ett variationsrikt arbete beroende på kundens hälsa.

Du blir en aktiv del av kundens vardag så dennes liv blir en helhet som denne kan vara med att påverka och leva det liv den vill leva.

Novasis ledord är trygghet, frihet och närhet.

Vi har alltid individen i fokus och är måna om både kund och assistent.

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/Fremia personliga assistenter.

Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra medarbetare vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Novasis Mitt AB

Kontaktperson

Novasis Mitt AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 10227 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons