Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent för sommarvikariat 50-80% hos kvinna på Vendelsö

Personlig assistent för sommarvikariat 50-80% hos kvinna på Vendelsö

ENKV Assistans AB · Haninge · Ansök senast 31 maj (30 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten: Vi söker en lyhörd, flexibel och ansvarsfull personlig assistent till en charmig 27-årig kvinna på Vendelsö. Hon uppskattar aktiviteter som att titta på film, lägga pussel, sparka boll, åka bil och ta lugna promenader. Som hennes assistent kommer du att spela en viktig roll i att stödja henne i hennes dagliga behov och aktiviteter för att skapa en meningsfull vardag.

Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar allt från personlig hygien, planering och utförande av hushållssysslor, matlagning, och assistans vid olika aktiviteter. Vår uppdragsgivare använder sig av kroppsspråk, bildstöd och tecken som stöd för kommunikation, och det är av stor vikt att du kan assistera och vara stödjande i kommunikationsprocessen.

Vi söker dig: som är en empatisk kvinna med en uppfinningsrik och initiativrik inställning. Vi ser gärna att du har god kroppsfysik då tjänsten innebär en del fysiska aktiviteter. Tidigare erfarenheter av alternativ kommunikation är en fördel men inte ett krav; vi lägger störst vikt vid din personlighet och förmågan att anpassa dig till olika situationer.

  • Empatisk och flexibel med arbetstider
  • Flytande i svenska i både tal och skrift
  • God fysik för att stödja med fysiska aktiviteter och promenader
  • Körkort är en merit men inte ett krav

Omfattning: Sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad mellan 50-80%. Arbetspassen är varierande enligt ett rullande schemaoch omfattar dygnets alla timmar och är mellan 9-24 timmar långa.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Lönen är individuell. Vi följer kollektivavtal.

Villkor för anställning:Arbetstillstånd i Sverige kommer att kontrolleras. Ett Bank-ID är nödvändigt för att underteckna anställningskontrakt och tidrapportering. En introduktionsutbildning krävs inom en månad från anställningsstart.

Rekryteringsprocessen:I våra rekryteringsprocesser ingår bakgrundskontroller enligt rutin, och ett polisutdrag är obligatoriskt vid anställning hos minderårig.Vi värdesätter snabba processer och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan!

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av vårt team!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ENKV Assistans AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

Enkv Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons