Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent Bandhagen

Omnia Personlig Assistans Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 1020 i din ansökan

Omnia Assistans är det lilla, personliga assistansbolaget som sätter kundens dagliga liv i fokus.

Vi brinner för att ge personlig assistans som är trygg och håller hög kvalitet. Våra personliga assistenter är vår allra viktigaste resurs. Vi strävar efter att du ska trivas med ditt arbete och känna dig trygg på jobbet. Vi erbjuder trygga anställningsförhållanden och bra villkor. Som personlig assistent är du den som är närmast kunden. Du har också kontakt med och samarbetar med närstående, kontaktpersoner och andra yrkesroller kopplade till kunden. Kraven på sociala färdigheter samt stresstålighet är därmed stora.

Som personlig assistent stödjer du kunden som på grund av sin funktionsnedsättning behöver hjälp med grundläggande behov. Det kan t.ex. vara personlig hygien, måltider, på- och avklädning och kommunikation. Arbetsuppgifterna består helt enkelt i att vara kunden till hjälp i de flesta av livets situationer.

Du har god arbetsmoral, är ansvarsfull, noga, tålmodig och har ett stort hjärta. Du tillgodoser kundens behov genom att vara lyhörd och flexibel. Du har stor empatisk förmåga och humor.

Du erbjuds ett roligt, stressfritt och stimulerande arbete där fokus är på engagemang, kvalité och omtanke som präglas av ömsesidig respekt.

Av erfarenhet vet vi hur viktigt det är med låg personalomsättning och trivsel på arbetet. Det är därför viktigt att vi tillsammans arbetar för en god arbetsmiljö.

Vill du ingå i vår fina arbetsgrupp med högt i tak och god sammanhållning, tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag.

Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Du är en merit om du har erfarenhet av yrket och gärna diagnosen autism sedan tidigare.

Tjänsten är en behovsanställning, s.k. timanställning. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Kunden är en 33-årig kille med diagnosen Autism och utvecklingsstörning. Han behöver hjälp med det mesta i sin vardag som personlig omvårdnad, hjälp vid måltider och vid aktiviteter.

Kunden kommer att åka till Turkiet tillsammans med sin familj under ca 1 månad under sommaren (juni-juli) och vill att du följer med och arbetar som personlig assistent under resan. Du erbjuds eget boende i lägenhet.

För kunden är det viktigt att du är öppen och kan etablera en god kontakt med honom.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Omnia Personlig Assistans Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Omnia Personlig Assistans Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 1020 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons