Jobbsafari är en del avschibsted logo

PERSONLIG ASSISTENT ÖRKELLJUNGKOMMUN 80%DELTID & SOMMARVIKARIER

PERSONLIG ASSISTENT ÖRKELLJUNGKOMMUN 80%DELTID & SOMMARVIKARIER

FMF ASSISTANS AB · Örkelljunga · Ansök senast 19 maj (20 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en assistent som kan arbeta hos vår kund, en kille i 20 års åldern som tar studenten i år och som bor strax utanför Örkelljunga.

Vår kund går i skolan på dagtid så tjänsten är förlagd till eftermiddagar och kvällar samt helger. Nattpass med väntetid förekommer. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande, autism, IF, diabetes och EP. Då kunden bor på landet krävs det att du har körkort och tillgång till egen bil, då kollektivtrafiken till bostaden inte är ett alternativ.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

· Utbildad undersköterska

· Erfarenhet av lågaffektivt bemötande

· Erfarenhet av NPF-diagnoser

· Erfarenhet av diabetes och epilepsi

· Gillar att vara ute i alla väder

· Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

· Start omgående.

· 80% deltidstjänst.

· Semestervikarier sökes.

· Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger.

· Dubbelassistans förekommer.

Om lön

· Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal via Fremia

· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson

Kundansvarig: Renata Krystyniak

Märk din ansökan med referens: Örkelljunga

Ansök till tjänsten via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder.

Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret.

om assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FMF ASSISTANS AB

Placering

Örkelljunga

Kontaktperson

Fmf Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons