Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, 80% vikariat minst 1 år i Centrala Krokom

Personlig assistent, 80% vikariat minst 1 år i Centrala Krokom

Personlig Assistansförmedling · Krokom · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ref 10-24 i din ansökan

Söker du ett av världens bästa jobb? Ett flexibelt jobb där du känner att du gör stor skillnad för en annan person?! Ett jobb utan stress? Ett jobb där du har många lediga dagar fast du jobbar heltid? Då ska du söka jobb hos oss som PERSONLIG ASSISTENT !

Då det är dags för en liten baby så söker vi nu en vikarierande PERSONLIG ASSISTENT, ca 80 % med möjlighet att jobba upp till heltid (from nu i maj till slutet av augusti-25) till en man bosatt i Krokom, ref 10-24 (anges i din ansökan).

Som personlig assistent kommer du att hjälpa mannen med all personlig omvårdnad, förflyttningar och sysslor/aktiviteter både i hemmet och ute i samhället i övrigt. Då han badar varannan vecka så kan du inte vara allergisk mot klor. Mannen gillar se film, promenader, äta god mat och att bada i bassäng. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av omvårdnad och hjälpmedel men det är inget krav eftersom man lär sig sådant rätt snabbt. Att ni trivs med varandra är viktigast. Tillträde enligt överenskommelse Möjlighet till egen sommarsemester finns!

Det fasta schemat är på ca. 80% med 7 dygn (morgon till morgon med sovande jour) och 2 dagpass med möjlighet att jobba extra. Du kommer att arbeta både ensam och ibland tillsammans med erfaren kollega (vissa dagar, varje morgon och när mannen badar/tränar i bassäng). Du kommer självklart få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju! :)

OBSERVERA att Du MÅSTE behärska det svenska språket till fullo, då det är viktigt att han förstår dig!

Intresserad? Sök då redan nu genom att mejla till oss och glöm inte märka din ansökan med ref. nr 10-24 så vi förstår vilket uppdrag du söker.

För alla uppdrag hos oss gäller:

-noggrann introduktion och utbildning innan start

- friskvårdsbidrag på 4000:-/år/heltidstjänst

- regelbundna personalmöten

- regelmässiga kurser erbjuds liksom handledning hos psykolog för de arbetslag som så behöver

- hälsokontroll var 3:e år för den som vill

- fria pedagogiska måltider och gratis fika på jobbet

-kollektivavtal via Fremia-Kommunal som för dig som är över 40 år innebär en högre semesterersättning mot vad vissa andra kollektivavtal för personliga assistenter har

- tjänstepension

- arbetsskadeförsäkring

- föräldrapenningtillägg

- sjukförsäkring

- tjänstegruppliv via Afa/KP för dig och din familj – gäller även för våra vikarier!

Observera att din ansökan kan komma att läsas av assistansanvändarens företrädare, ev. av de andra personliga assistenterna samt av personal på kontoret.

Vi behåller din ansökan i maximalt 2 månader, därefter strimlas den. Vill du ha din ansökan åter så skriv det direkt i din ansökan/mejla! Har du sökt förr och är intresserad nu- sök igen!

Om oss:

PERSONLIG ASSISTANSFÖRMEDLING har funnits sedan år 1996 och är därmed Jämtlands äldsta assistansföretag! Vi har vårt kontor på Folkets Hus, Krondikesvägen 93 D (baksidan mot travet till) i Östersund. Vi har tillstånd av IVO (Socialstyrelsen) att bedriva assistansverksamhet samt hemtjänst och vi har naturligtvis kollektivavtal (Fremia/Kommunal) för all personal hos oss !

Vill Du veta mer om personlig assistans och/eller om oss - se vår hemsida: www.persassis.com, eller vår sida på Facebook eller ring Annika Andersson på tel. 063-10 08 28 :)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Personlig Assistansförmedling

Placering

Krokom

Kontaktperson

Personlig Assistansförmedling i Jämtland AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ref 10-24 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons