Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personbilstekniker sökes

Moses Bil & Lack Tollarp AB · Kristianstad · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Personbilstekniker sökes i din ansökan

Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med några av världens starkaste varumärken?

Nu söker vi en personbilstekniker till vår märkesverkstad på

Moses Bil & Lack Tollarp AB.

Tjänstebeskrivning

Som personbilstekniker kommer du att utföra felsökning, service och reparation till kund. Tillsammans arbetar du i ett team med flera duktiga tekniker, reservdelsmän och servicerådgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt erfarenhet av service och reparationer, gärna med något av våra varumärken inom Volkswagen, SEAT, Skoda, Cupra. Utöver ditt tekniska kunnande är du lösnings orienterad och har god datorvana. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och har körkort.

Personliga egenskaper

Det viktigaste för oss är att du har ett engagemang och ett driv att utvecklas i din roll som tekniker då vi står i en förändring där digitalisering och elektrifiering är i fokus. Vi ser att vår nya kollega är en glad, energisk och ödmjuk person som bidrar med god stämning samt ett gott samarbete till teamet.

Om oss

Vi började 1991 med att reparera bil skador samt utförde lackering, sedan dess har det hänt massor, vi har gått från 2 anställda till över 50 och har växt oerhört de senaste åren. Vi har numera en av Skånes största Skadecenter, en serviceanläggning där vi tar hand om Volkswagen, SEAT, Skoda, Cupra samt Volkswagen Transport och utför diverse olika reparationer samt en allmän verkstad för service och reparationer som går under Mekopartner avtal.

Ansökan

Är det dig vi letar efter? I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan direkt då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, tjänsten kan komma att tillsättas inom en 30 dagars period För frågor om tjänsten kontakta

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Moses Bil & Lack Tollarp AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Moses Bil O Lack Tollarp AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Personbilstekniker sökes i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons