Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personal till Norrängens alpacka

Norrängens alpacka · Sala · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

På Norrängens Alpacka erbjuds du varierade arbetsuppgifter i en unik miljö. Här förväntas du kunna arbeta med allt från administration; där du fungerar som spindeln i nätet, har kontakt med kunder och planering av verksamheten men också mer praktiska uppgifter som t.ex. erbjuda våra gäster guidade visningar, förbereda inför besökare och servering i puben.

Vi söker:

Vi söker därför dig med servicekänsla och ett bra kundbemötande till vår verksamhet. Du ska vara stresstålig, ansvarstagande, organiserad och kunna arbeta självständigt, såväl som en del av ett team.

Mer om företaget:

Ett mysigt familjedrivet boutique hotell i Broddbo, Sala kommun. Där avkoppling möter äventyr i en lugn, imponerande, miljövänlig och lantlig omgivning. Boendet är öppet årets alla dagar. Sommaren är en hektiskt period med hundratals gäster, medan resten av året är lugnare men dock fullbelagt på helger och lov. Norrängens alpacka har en Pub och restaurang där våra boende gäster kan äta och dricka när de önskar. Vi håller också Pub och restaurang öppet för allmänheten under sommarperioden maj-september varje helg. Resterande del av året har vi öppet sista helgen i månaden. Norrängens alpacka har idag ca 100 alpackor, tre lamor, höns och en del påfåglar, våra gäster får träffa alpackorna under deras besök, bada i poolen, låna cyklar, samt finns badtunna & bastu att hyra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrängens alpacka

Placering

Sala

Kontaktperson

Norrängens Alpacka AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons