Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personal till elektronikproduktion

Setek Systems AB · Mölndal · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

SETEK Group är en teknikkoncern verksam inom system- och produktutveckling baserad på elektronik och mjukvara. Sedan 1985 har vi agerat utvecklingspartner för industrin och tillsammans med kund tagit fram, och producerat, lösningar som har möjliggjort kundens resa framåt. Inom SETEK sätter vi stolthet i att vara en pålitlig, teknikkunnig och problemlösande partner. Inom koncernen finns två affärsdrivande bolag: SETEK Systems inom diagnostik, eftermarknad, testinstrument, telematiklösningar och IoT-system, samt Cabeco för design och produktion av högkvalitativa ledningsnät och specialkablage. SETEK Group står nu inför en spännande tillväxtresa. Koncernen har idag 35 anställda och omsätter 210 MSEK.

SETEK Systems söker personal till elektronikproduktion i Mölndal

SETEK Systems är ett företag beläget i Mölndal med lång historik inom utveckling och tillverkning av elektronikutrustning för industriella tillämpningar. Hos oss arbetar utvecklare och produktionspersonal tätt tillsammans vid prototyptillverkning samt industriella serier. Då vi är i en expansiv fas med många kundprojekt behöver vi nu utöka vårt produktionsteam.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

· Montering

· Lödning

· Inspektion av hårdvara, dokumentering

· Testning av hårdvara

· Lagerhantering

· Kvalité

Din profil

· Gymnasial utbildning

· Svenska i tal och skrift

· Gärna erfarenhet av elektronikproduktion och lödning

· Fullgott färgseende då vi arbetar med elektronik

Du kommer att arbetsledas av en TEAMleader inom produktion, men även ha direktkontakt med vår utvecklingsgrupp. Vi söker en ordningsam lagspelare som vill vara med att bidra till en positiv kollegial kultur. Vi söker dig som känner stolthet i dina leveranser och vill arbeta med ständiga förbättringar.

Varför SETEK Systems

SETEK Systems är ett företag som har funnits sedan slutet av 80-talet och har en lång, förtroendefull relation med sina kunder. Vi är nu i en tillväxtresa där vi kommer att expandera vår verksamhet. På SETEK Systems arbetar vi både med befintliga produkter och nyutvecklingsprojekt vilket innebär att du kommer få omväxlande arbetsuppgifter samt även arbeta nära vår utvecklingsgrupp. Hos oss på SETEK Systems finns mycket goda möjligheter till personlig utveckling.

SETEK Systems värnar om sin personal och vi tycker att det är mycket viktigt att vi trivs, och mår bra på, och utanför jobbet. Bland våra förmåner finns friskvårdsbidrag på 5000kr/år, gemensam frukost, och flertalet aktiviteter under året.

Start enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till jobb@setek.se

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid eventuella frågor kontakta Ivan Uvalic 073-915 52 08

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Setek Systems AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

SETEK Systems AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons