Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pedodontist till Helsingborg

Helsingborgs Specialisttandvård · Helsingborg · Ansök senast 27 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Brinner du för Barntandvård? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som pedodontist? Vill du vara med och öka kvaliteten för barntandvården i Skåne? Vi söker dig som vill göra skillnad!

Helsingborgs Specialisttandvård bedriver specialiserad tandvård inom Pedodonti samt Orofacial Medicin. Vi har hög kompetens, tillgänglighet och gott samarbete med andra odontologiska och medicinska discipliner. Vi är stolta över att vara den första specialistklinik i Skåne som erbjuder narkostandvård för barn och unga vuxna på kliniken.

På kliniken arbetar 4 pedodontister, 2 meriteringstandläkare i pedodonti , 1 assistent tandläkare, en specialist i orofacial medicin samt tandsköterskor och administrativ personal.

Helsingborgs Specialisttandvård är belägen i moderna lokaler i centrala Helsingborg och arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Vi söker dig som brinner för pedodontin.

Du ser varje individ som unik och har ett genuint intresse för omtanke och omsorg. Vi ser det som en självklarhet att du är ambitiös, alltid nyfiken på ny kunskap och att ditt arbete håller hög kvalitet. Du är empatisk, prestigelös och delar med dig av dina kunskaper med både kollegor och remittenter.

För oss är det otroligt viktigt att trivas på jobbet, vi tar väl hand om varandra och tillsammans skapar vi en positiv och trivsam arbetsplats. Vi välkomnar dig som är varm, glad, positiv och brinner för barntandvård.

Välkommen med din ansökan senast 27 april 2024.

Urvalsarbete och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Helsingborgs Specialisttandvård

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Lind & Weibull Specialisttandvård KB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons