Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pedagog till Valla folkhögskola

VALLA FOLKHÖGSKOLA · Linköping · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Fritidsledarutbildning i socialpedagogiskt arbete och allmän kurs inriktning Natur & hälsa

Fritidsledarutbildningen bedrivs med anknytning till yrkesområdet, med bland annat arbetsplatsförlagt lärande och ledarskapspraktik. Arbetet är förlagt till tematiska block där delar genomförs i projektform. Utbildningen innefattar praktiska metoder och verktyg som fritidsledaren använder i sin yrkesroll och i mötet med människor.

Vi söker dig med kunskaper inom pedagogik och psykologi, för att arbeta med det i olika teman som exempelvis fritidsledaren som pedagog, fritidsledaren i skolan, fritidsledare i öppen verksamhet.

Allmän kurs inriktning Natur & hälsa riktar sig till studerande som kompletterar gymnasiet. Arbetet utgår från naturpedagogisk metod och med ekopsykologi i både praktik och teori. Deltagarna studerar tematiskt i projektform, och arbetet sker gemensamt i arbetslaget. Vi söker dig som har kompetens i svenska och engelska för att ingå i arbetslaget.

Samverkan med yrkeslivet är centralt och du som söker får gärna ha god anknytning till arbetslivet.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Valla folkhögskola

Valla är lite som en skola, men mer som en spännande plats. Den är fylld med glädje, kunskap, omtanke och möjligheter- för vem som helst, i vilket skede av livet som helst. För introverta och extroverta, för de som vet vad de vill och de som inte har en aning.

På Valla gör vi det vi tror på. Vi får idéer och testar. Då skapas en spännande plats som alltid är relevant och i rörelse, och som utgår från våra deltagare och deras behov. Vår vision är att bidra till att alla ständigt vill flytta sina gränser framåt och utvecklas vidare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VALLA FOLKHÖGSKOLA

Placering

Linköping

Kontaktperson

Valla Folkhögskola

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons