Jobbsafari är en del avschibsted logo

Pedagog mot grundskolans tidigare år till Torpshammars skola

Pedagog mot grundskolans tidigare år till Torpshammars skola

Ånge kommun · Ånge · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 1:2024:037 i din ansökan

Vår vision för en bra skola

Ånge kommun strävar efter att skolorna ska vara trygga och säkra arenor. Lärandet ska vara lustfyllt och intresseväckande, samt skapa förutsättningar för ett viktigt livslångt lärande. Skolans samarbete med vårdnadshavare och elever skapar goda relationer, vilket bidrar till att eleven ges möjlighet till framsteg så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Hos oss handlar också en bra skola om hög kvalité på personal, pedagoger och ledare. Ånge Kommun följer aktuell forskning som via ett effektivt utvecklingsnätverk sprids ut i verksamheterna. Utmaningar finns naturligtvis ständigt längs vägen, men via gemensam kunskap, erfarenhet och kompentensutveckling hittar vi nya sätt att arbeta på och lösa vardagliga problem - vi gör allt för elevens bästa.

Pedagog mot grundskolans tidigare år till Torpshammars skola

Arbetsuppgifter

Söker just dig som har en lärarutbildning med en inriktning mot grundskolans tidigare år eller motsvarande kvalifikationer som tidigare erfarenhet. Dina huvudsakliga uppgifter blir att utifrån din examen tjänstgöra i någon utav klasserna 1 - 6, men du kan också behövas till att stötta verksamheten inom förskola och fritids om så behövs. Handledning utav personal ingår också i uppdraget då vi ibland möts utav nya kollegor. En tydlig överlämning kommer att ske, samt så finns möjlighet till fortsatt kommunikation vid behov. Ett gemensamt arbetsrum erbjuds där närhet till kollegor och rektor hjälper dig i ditt uppdrag. Skolan ligger i vacker avskildhet med stora möjligheter till pedagogisk verksamhet inne som ute. Ungefär 60 fantastiska elever möter dig här och kollegiet är van vid ett nära samarbete där prioritet är allt för att eleven ska lyckas.

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat med tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse. Omfattningen utav tjänsten är öppen för diskussioner. Intervjuer kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!

Kvalifikationer

Formella kvalifikationer är utbildad legitimerad lärare mot grundskolans tidigare år eller motsvarande kompetenser som tidigare erfarenhet inom yrket. Ytterligare utbildningar, erfarenheter, kompetens är meriterande. Ett utdrag ur belastningsregistret lämnas in vid eventuell anställning. Ytterligare krav är förmåga att samarbeta och kommunicera på ett professionellt sätt, samt vara beredd på att anpassa arbetssituationen utifrån rådande omständigheter. Att vara en trygg person gentemot eleverna är en självklarhet, samt inneha en förmåga att väcka ett intresse och nyfikenhet för ett livslångt lärande.

Fackliga kontakter

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ånge kommun

Placering

Ånge

Kontaktperson

Ånge kommun

Vid ansökan:Ange referens 1:2024:037 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons