Jobbsafari är en del avschibsted logo

Partner / Återförsäljare

Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) · · Ansök senast 16 juni (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du en målmedveten företagare som driver en säljverksamhet, och är på jakt efter nästa samarbetspartner? Eller är du en hungrig säljare som är redo att ta steget till att driva eget? Nu vill vi på mobiloperatören SST NET växa tillsammans med fler Partners/Återförsäljare!

SST NET är nu på jakt efter återförsäljare som vill förmedla våra tjänster inom telekom och säkerhet. Som partner till SST NET arbetar du med att bearbeta nya kunder, och på sikt ansvara och vårda över befintliga kunder. Vi söker en långsiktig samarbetspartner som sätter kvalitet i fokus och som vill lyckas tillsammans med oss.

Genom en unik och skräddarsydd tjänsteportfölj är vi en uppskattad utmanare på marknaden. Vi fokuserar på att skapa långvariga relationer genom hårt arbete och win-win-mentalitet. Oavsett om du har varit verksam länge, nyligen startat upp ett bolag, eller går i tankar om att ta steget att starta eget, så kan SST NET kanske vara rätt för dig.


Om SST NET

Sedan starten av vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst (SST) år 1956, har vår värdegrund kunnat sammanfattas av att ”frihet är att slippa oroa sig”. Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) är dotterbolag till SST och är mobiloperatören som frigör din tid. SST NET inriktar sig på telekommunikation, säkerhetstjänster och hårdvara, och erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och föreningar. Vi erbjuder dig:

  • En personlig kontaktperson och rådgivare med mångårig erfarenhet av branschen, som ger dig stöd i utvecklingen av ditt företag
  • Möjligheten att förmedla en bred och välutvecklad tjänsteportfölj
  • Generös ersättning på försäljningen av våra tjänster
  • Ett partnerskap med långsiktighet och tillväxt i fokus


Kontakt

Om du är nyfiken på ett samarbete med oss är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Nicole Svensson på följande uppgifter:

📞 073-177 19 13

📧 nicole.svensson@sstnet.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET)

Kontaktperson

Svensk Säkerhetstjänst Net i Sverige AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons