Jobbsafari är en del avschibsted logo

Paroc söker Industrielektriker!

Paroc AB · Götene · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi har genom vår 80-åriga historia inom isolering fått ett välförtjänt rykte för hög produktionsprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Vi är idag marknadsledande i Sverige, Finland och Baltikum och vi har dessutom starka positioner i flera andra länder som Norge, Polen, Tyskland och Storbritannien.

Arbetsbeskrivning

Som elektriker hos oss arbetar du brett inom el-området med såväl avhjälpande som förebyggande insatser. Du erbjuds en omväxlande vardag med arbetsuppgifter inom bland annat felsökningar, byte av el komponenter, ombyggnationer, projektdrivna nyinstallationer och programändringar. Arbetet sker självständigt eller i grupp beroende på uppgiftens art. Vi erbjuder en miljö där du får utvecklas tillsammans med verksamheten. Du deltar aktivt i investeringsprojekt, arbetet med ständiga förbättringar i vår process och med 5S.

Dina kvalifikationer och personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, noggrann och självgående, och du trivs med att själv driva din och organisationens utveckling. Vi uppmuntrar lösningsorientering och du ges möjlighet till att själv initiera och genomföra förbättringsförslag. Vi letar efter en person med positiv attityd, stort engagemang och som har en hög servicekänsla. Du är drivande, flexibel och har lätt för att samarbeta med de olika funktionerna i fabriken.

Krav

  • Yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Erfarenhet av arbete som elektriker
  • God datorvana
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet som industrielektriker
  • Kunskap inom automation

Anställningsvillkor

Annonsen avser 3 lediga tjänster.

Arbetstiderna är för närvarande dagtid men kan vid behov variera i skiftgång under kortare eller längre tid. Tillsvidareanställning heltid tillämpas. Befattningen går under kollektivavtalet IF/Metall och arbetet sker på fabriken i Hällekis. Tillträde snarast efter överenskommelse.

För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Dan-Olof Johansson, dan-olof.johansson@owenscorning.com

Ansök via knappen länken i annonsen. Sista ansökningsdag 2024-05-31. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att hälsa våra nya elektriker välkomna till Paroc!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Paroc AB

Placering

Götene

Kontaktperson

Paroc AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons