Jobbsafari är en del avschibsted logo

Outbound Planner - semestervikariat

Jula AB · Skara · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Avdelningen Logistik är en del inom Jula där vi arbetar med leveransflödet av en produkt från leverantör till Centrallager (Inbound) och från Centrallager till varuhus (Outbound). Här hanteras prognoser och orderläggning för hela Julas sortiment och kampanjer. Vi söker nu  en kollega som kan jobba hos oss under semesterperioden!
 

Det här gör man som Outbound Planner 

Som Outbound Planner är ditt ansvar att säkerställa en så effektiv varuförsörjning som möjligt från vårt centrallager i Skara ut till alla våra varuhus i Sverige, Norge Polen och Finland. Det innebär dels operativt arbete så som granskning av dagliga plockförslag, analyser för att upprätthålla mål för servicegrad men även att lyfta blicken och arbeta både strategiskt och proaktivt. I det dagliga arbetet har du kontakt med varuhusen, Centrallagret, Inköp- och sortimentsavdelningen samt Sales Support. Du arbetar i ett team med flera planners med hög ambitionsnivå och stort försäljningsfokus.
 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom logistik. För att trivas i rollen som Outbound Planner ska du vara analytisk och ha ett naturligt sinne för prioriteringar. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Excel. Du är inte rädd för att visa framfötterna och trivs med att ta initiativ och vara drivande i förbättringsprojekt. Du har lätt för att knyta kontakter och förstår vikten av en god kommunikation. Goda kunskaper i svenska och engelska är därför av stor betydelse. Det är meriterande om du har en god produktkännedom av Julas breda sortiment.
 

Det här är du som person

Som person är du ödmjuk och lyhörd och gillar att ha flera kontaktytor samt en god samarbetsförmåga. Du är initiativrik och har lätt att se vad som behöver prioriteras då du är van att hantera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Du tycker om att arbeta proaktivt och hitta förbättringar. Genom ett strukturerat arbetssätt utför du ditt arbete med god kvalitet och utefter största kundnytta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
 

Bra att veta

Tjänsten är ett semestervikariat mellan v. 26-33. Placering är på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jimmy Ingvarsson, Outbound Manager, på: jimmy.ingvarsson@jula.se Om du tycker att du passar in på beskrivningen ovan tveka då inte att söka direkt då vi kommer att hålla intervjuer löpande. Sista ansökningsdag är 5 maj.
Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen "skicka in ansökan"

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jula AB

Placering

Skara

Kontaktperson

Jula AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons