Jobbsafari är en del avschibsted logo

Östgöta Kök i Norrköping söker Köksmästare

Östgöta Kök-familjen · Norrköping · Ansök senast 23 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Östgöta Kök är restaurangkoncernen i Norrköping och Linköping som under snart tjugo års tid har fokuserat på att laga Östgötsk mat när den är som bäst. Vår resa startade med en restaurang i Norrköping där vi idag driver Östgöta Kök Nya Torget, Burgers and Bangers, Härlig pasta, GIN samt ett skärgårdshotell i Arkösund. I Linköping driver vi Östgöta Kök Garnisonen, ÖK Smak & Tak samt Fresh Market. Vi brinner för att servera vällagad mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, både på plats på våra restauranger samt via catering och på events. Vår verksamhet genomsyras av ödmjukhet, smakupplevelse, engagemang och värme.

Östgöta Kök i Norrköpingsöker nu en köksmästare för att vidareutveckla restaurangen på Nya Torget ytterligare. Idag omfattar verksamheten lunchservering, catering, olika typer av fester och event samt en delibutik. Lunchserveringen tar emot omkring 200 gäster per dag, cateringar till företag och privatpersoner är ytterligare en stor del av verksamheten.. Utöver detta arrangerar vi flera fester och events, såsom bröllop osv. Där erbjuder vi att tahand om allt från endast maten till hela paketet med eventplanering, genomförande, dryck etc.

Vi är en verksamhet med många olika ben som alla är lika viktiga för helheten. Vi står nu i startgroparna för att utöka vår befintliga verksamhet genom att utveckla vårt redan starka varumärke och hitta fler gäster som vill ha vår hjälp. Till detta söker vi rätt person att anta utmaningen!

Östgöta Kök har i 20 år byggt ett varumärke efter våra ledord Råvara, Hantverk och Omtanke. Denna röda tråd kompromissar vi aldrig med och kommer aldrig göra, det är detta som skapat vårt starka varumärke och kommer fortsätta att ge oss nöjda kunder även kommande 20 år.

Värdeorden återspeglas i vår mat, våra medarbetare och marknadsföring, du behöver därmedkänna en stor vilja att arbeta efter samma värdeord. Utöver detta har du lång erfarenhet av ledande positioner inom kök och högt gastronomiskt kunnande.

Verksamheten Nya Torget står i dagsläget under ett förändringsarbete för att effektivisera oss och ge oss rätt förutsättningar att växa, detta innebär att du är administrativt skicklig och har god digital förmåga. Du behöver känna dig bekväm, eller ha erfarenhet av, att lära dig att arbeta i vårt affärssystem Caspeco där vi hanterar schemaläggning, beställningar, fakturering osv.

Du besitter mycket god förmåga att höja blicken och arbeta metodiskt och långsiktigt för att skapa rutiner och flöden som blir tydliga och stabila för din personal och dina kollegor att förhålla sig till.

Ditt driv och engagemang att utveckla vår verksamhet smittar av sig på personalen och vi förutsätter starkt ledarskap från din sida för att skapa en självgående och dynamisk avdelning av Nya Torgets kök.

Eftersom Östgöta Kök familjen arbetar med en overhead där funktioner som HR, marknad och affärsutveckling ingår är du prestigelös i ditt förhållningssätt till detta och kan samarbeta för helhetens bästa framför din enskilda avdelning. Du är lyhörd, villig att ta till dig andras perspektiv och åsikter men framförallt är du mottaglig eller avsändare för nya och spännande idéer.

Du har personalansvar för kökets alla avdelningar och rapporterar till verksamhetens enhetschef.

Vår målsättning är att ta Östgöta Kök i Norrköping till nästa nivå och nå ut till ännu fler företag och privatpersoner i regionen. Detta genom innovation, kreativitet och glädje allt inom ramarna för våra värdeord Råvara, Hantverk och Omtanke. Vi har stor respekt för denna process och kommer ta god tid på oss att hitta rätt person för uppgiften. Om du känner igen dig i beskrivningen av vad vi söker och är sugen att bidra så ser vi fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Östgöta Kök-familjen

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Östgöta Kök i Norrköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons