Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ortopedingenjör till Aktiv Ortopedteknik

Ortopedingenjör till Aktiv Ortopedteknik

Ottobock & Aktiv Ortopedteknik · Östersund · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Aktiv Ortopedteknik i Östersund är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB. Vi är idag 12 medarbetare. Aktiv Ortopedteknik har totalentreprenad på ortopedtekniska tjänster och hjälpmedel inom Region Jämtland Härjedalen. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga sjukvården, bl.a. genom teamsamverkan. Vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och att fortsätta förädla vår verksamhet.

Din framtida utmaning

Som Leg. Ortopedingenjör hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med skador/funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel, från ortopediska skor och inlägg till ortoser och proteser. Basen för vår verksamhet är den samverkan med övrig vårdpersonal och det teamarbete som bedrivs inom barn/vuxenhabilitering, protesmottagning, fot och fotledsskador och diabetesteam för fotsårsbehandling.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö präglad av kunskap och hög yrkesstolthet. Introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Östersund. Tillträde enligt överenskommelse.

Din bakgrund/profil

Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller motsvarande är ett krav för att din ansökan ska behandlas. Undantag gäller för dig som är nyexaminerad/avslutar din utbildning på Ortopedingenjörsprogrammet i juni 2023, och ännu inte fått legitimation från Socialstyrelsen.

Det är meriterande om du har några års erfarenhet av kliniskt arbete inom det ortopedtekniska området. Övriga krav som ställs på dig är god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå.

Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Har du dessutom kännedom om den lokala marknaden, är glad, positiv och vill bidra till att förbättra vår verksamhet och människors liv så är du varmt välkommen.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Ulf Lindström,tel. 070-3439553 eller på mailadressen ovan.

Välkommen till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ottobock & Aktiv Ortopedteknik

Placering

Östersund

Kontaktperson

Otto Bock Scandinavia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons