Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ordningsvakt till Birka Gotland

Viking Line Skandinavien AB · Nacka · Ansök senast 30 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024.

Är du en lyhörd och förtroendeingivande person med hög social kompetens? Har du tidigare arbetat med ordningshållning inom polisen, försvaret eller bevakningsbranschen? Vill du prova en annorlunda tjänst där du får vara med och skapa östersjöns bästa upplevelser? Då är detta något för dig!

Din arbetsplats omfattar hela fartyget och Du kommer ofta att vara den första i fartygets besättning som våra gäster träffar vid ombordstigningen. Till dina arbetsuppgifter hör att övervaka för passagerare och personal samt att upprätthålla den allmänna ordningen ombord. Oftast är du först på plats vid olyckor och sjukfall så du har ett nära samarbete med sjukskötaren ombord. Vår verksamhet pågår dygnet runt med huvudsaklig tjänstgöring kvällar och nätter.


Vi söker Dig som har:

  • Flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete med ordningshållning inom polisen, Försvarsmakten eller bevakningsbranschen.
  • Utbildningsbevis på expanderbar batong samt handfängsel
  • Goda kunskaper i sjukvård och Första Hjälpen
  • Grundläggande datakunskaper


Då säkerhetsspråket ombord är Engelska förutsätter vi att du behärskar det till fullo i tal och skrift. Övriga språkkunskaper samt Ordningsvaktsförordnande är meriterande.

Godkänt registerutdrag avseende laglydnad krävs vid anställning och ett antal digitala kurser behöver genomföras innan man börjar arbeta ombord.

Att arbeta på Birka Gotland innebär bland annat att du bor i egen hytt och att arbetskläder samt all mat ombord ingår.

Lön enligt SEKO Sjöfolks Färjeavtal, kollektivavtal.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Intresserad? Skicka in din ansökan – urval sker löpande.

Sista ansökningdag 30 Maj 2024, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viking Line Skandinavien AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Viking Line Skandinavien AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons